Har Du funderat på att ta bort Din tatuering? Börja med att klicka här och boka en tid för en kostnadsfri rådgivning.

Omdömen

Nedanstående omdömen kommer från en kundundersökning. Tusen tack för era svar! Så värdefullt:)

Louise O, 8/10-17
Hårborttagning:
Super trevligt bemötande! Känns tryggt att komma till er.

Nicole C, 18/9-17
Tatueringsborttagning: Så trevlig personal och så bra kundbemötande! Jag är alltid lika nöjd av att komma till er!
Fin och trevlig salong!

Patrik L, 29/8-17
Hårborttagning: 
Glatt och trevligt

Ebba F, 16/8-17
Hårborttagning: 
Som vanligt ett underbart bemötande med ett stort leende på läpparna. Samtidigt väldigt proffsigt omhändertagande där man känner att man är i vana och kunniga händer vilket medför att man direkt slappnar av. Överlag en väldigt bra upplevelse!

Sara L, 7/8-17
Hårborttagning: 
Resultat redan efter första behandlingen. Professionellt bemötande och oerhört bra atmosfär. Är mer än nöjd över mitt besök.

Zanna T, 19/6-17
Tatueringsborttagning: Jätte trevligt bemötande! Kändes jätte bra med den information jag fick för att ta bort tatueringen och mottagandet var super!

Tina K,10/5-17
Tatueringsborttagning: Det är alltid lika trevligt att komma till er. Vänligt och personligt bemötande, känner mig trygg att vara hos er!

Gustav A, 9/5-17
Tatueringsborttagning: Angående resultatet så syns det ju inte ännu, men jag känner mig mycket nöjd med allt hittills och ser fram emot resultatet oavsett tiden det tar att nå dit.

Frida S, 2/5-17
Tatueringsborttagning: Tusen tack för en härlig behandling! kommer definitivt tillbaka snart

Sandra G, 27/4-17
Jag ska ta en slutbild och skicka till er! Förlåt, det har jag glömt bort men det är ett fantastiskt resultat ni åstadkommit:)

Hanna J, 16/3-17
Fantastiskt nöjd med mitt besök! Kan inte bli bättre! Båda två är hur gulliga som helst och har stor erfarenhet inom området. Man känner sig trygg och väl omhändertagen. Jag kommer absolut fortsätta min behandling här!
 

Inger C M, 6/3-17
Jag kan starkt rekommendera Tattoo Removal Team. Dom är otroligt trevliga, kunniga och tillmötesgående varje gång. Det har blivit bättre och bättre sen jag var där första gången. Jag är väldigt glad att jag hittade hit:)

Josefin F, 17/1-17
Otroligt varmt och samtidigt proffsigt bemötande! Jag fick svar på alla mina frågor och är än så länge väldigt nöjd med hela upplevelsen. Jag rekommenderar verkligen Tattoo removal team.

Sandra G, 16/1-17:
Är så sjukt nöjd med mitt beslut att komma till er. 6 behandlingar krävdes men nu är den borta.

Janne S, 12/1-16:
Dom är hur trevliga och tillmötesgående som det bara går och vara. Kram från en mycket nöjd kund.

Sara L, 15/10-16:
Toppklass som alltid;)

Janne A, 14/10-16:
Toppen nöjd.:) Ser fram emot nästa besök.

Najia B, 1/10-16:
Jag va nöjd tackar

Jenny T, 23/9-16:
Ni har ett må bra ställe

Suzana D, 22/9-16:
Bästa!

Anna K, 15/9-16:
Tack:)

Heidi S, 8/9-16
Mycket trevlig och välkomnande personal. Proffsiga och effektiva.

Simon S, 4/9-16:
mycket nöjd med laserbehandlingarna på mina tatueringar, trevlig och kunnig personal. Extra plus att det går och boka besök på helger då det kan vara svårt och komma ifrån jobbet på vardagar.+++++

Benitha K, 4/9-16:
Absolut bästa stället att ta bort tatueringar! Kunniga, hjälpsamma, intresserade och underbart bemötande. Tack!

Janina I, 2/9-16:
Detta är min andra behandling och jag är fortfarande lika nöjd.

Nora H, 30/8-16:
Jag är så himla nöjd med att ha vänt mig till er. Ni är alltid otroligt snabba med att svara, flecibla i tider och bemötande i behov men framförallt är ni så otroligt trevliga och härliga att ha och göra med. Tack så mycket!

Anna E, 16/8-16:
Supernöjd, kan varmt rekommenderas!!

Lottie D, 15/8-16:
Jag är mycket nöjd med min första behandling. Otroligt trevlig och proffsig personal.

Åsa Å, 2/8-16:
Alltid lika trevligt att komma till er, även om det gör ont ibland:)

J.H, 1/8-16:
Bästa stället jag varit på! Både snälla och trevliga!

Camilla N, 28/7-16:
Fantastisk service och väldigt bra bemötande! Har precis varit där för 4e gången och efter varje gång har resultatet varit positivt! Rekommenderar stället till alla som vill ta bort tatueringar, bättre personal får man leta efter!

Fredrik A, 19/7-16:
Otroligt mysig och kompetent personal:-)

Hannah V, 12/7-16:
Jättetrevligt och peronligt bemötande. Bra information innan, under och efter behandlingen. Stort pluss för uppföljningsmailet.

Amanda S, 12/7-16:
Mkt trevlig personal. Dålig skyltning.

Nadja R, 5/7-16:
I er top professionelle og anbefaler jer varmt til venner och kollegaer! Mange hilsner

Jennifer E, 30/5-16:
Fantastisk personal och självklart behandlingar!

Inger L, 30/5-16:
Ni har ett bra och trevligt bemötande och jag blir glad varje gång vi ses:)

Vendela L, 22/5:
Lugn miljö. Ni förklarar händelseförloppet på ett bra sätt vilket ger trygghet och lugn. Tack för att ni finns.

Annette G, 22/5-16:
Mkt trevligt bemötande!

Janina I, 15/5-16:
Otroligt bra service, jag fick den info jag behövde och bra pris! Jag rekommenderar gärna till fler!

Lotta L, 15/5-16:
Är så glad att jag provade denna behandling för min "hormon acne". Efter 3 behandlingar syns stora förbättringar! Stort tack till ER!!!. Ni är bäst!

Tack alla Ni som tagit Er tid att skriva om oss på Reco.se!
Det betyder lika mycket för oss som för blivande kunder!

Tattoo Removal Team
Tattoo Removal Team

När ett omdöme skrivs av vår kund, går ett bidrag till Barncancerfonden. "Många bäckar små!"...... Tack!

  • Fredrik A: Fantastisk personal! 
    Otroligt trevliga och serviceminded.
    Man blir så otroligt väl omhändertagen av dom!
    Resultatet av borttagningen av tatueringen är jag också otroligt nöjd med.
    Jag rekommenderar alla varmt att gå hit! :-)
    2016-01-13
  • Eric A: Hej hej alla därute  vill bara säga att jag har aldrig fått bättre bemötande så som jag fick här   riktigt professionella är dom. Jag har börjat "sudda" bort en tattoo jag har   kommer eventuellt lägga upp förre o efter bilder.  ha en grym dag alla där ute
    2015-06-03
  • Fredrik S:
    Jag håller på med en borttagning utav en tatuering, som är ganska stor och kommer att fortsätta med det hos Tatto Removal då det känns tryggt med pesonalen som jobbar där/Fredrik.
    2015-01-09
  • Chister Ö: 
    Trevligt bemötande. Professionellt utfört arbete av en expert på sitt yrkesområde. Rekommenderar för alla som vill ta bort sin tatuering. Dom är extremt trevliga, så det underlättar mina besök hos dom.
    Kan rekommendera varmt.
    Mvh Chris
    2015-01-07
  • Helene R:
    Jättetrevliga och stöttande personal.
    2014-12-16
  • Signe B:
    Mycket hjälpsamma, flexibla och trevliga.
    2014-12-16
  • Matilda E:
    Jag kan varmt rekommendera att Tattoo removal team. Hela gänget är fantastiskt trevliga, proffsiga och anpassar sig efter mig som kund. Personligt mötande är guld värt, jag kommer faktiskt sakna att gå dit när min tatuering är borta.
    2014-12-14
  • Eva L:
    Jag är väldigt glad att jag hittade just det här stället. Trevligt och seriöst med vänliga och possitiva människor. Jag känner fullaste förtroende och rekommenderar det absolut!!
    2014-12-14
  • Mats R:
    Vänligt och kompetent mottagande, en känsla av att man kan det man håller på med.
    2014-12-07
  • Monica O:
    Köpte ett paket med fyra gånger på mottagningen av en tatuering. Första gången lite svårt att hitta fram. Men väl framme fick jag oerhört bra mottagande. Väl beskrivet hur det går till och vad jag kan förvänta mig. Kan verkligen varmt rekommendera stället. Oerhört trevlig personal.
    2014-10-06
  • Fabian Å:
    Personligt bemötande, bra instruktioner och uppföljning. Egentligen inget negativt att säga, tatueringen blekare för varje gång.
    2014-09-25
  • Jessica J:
    Jag tycker att Tattoo Removal är jättebra. Det är hygieniskt och personalen är supertrevliga och förstående. Dom ger ut informationen väldigt bra och hjälper till med allt som behövs. Skulle rekommendera det här tället till alla som ska ta bort sin tatuering, finns nog inget bättre och trevligare ställe.
    2014-08-25
  • Ebba F:
    Fick ett fantastiskt bemötande av en energisk, glad och supertrevlig trio! verkligen en positiv upplevelse att bara vara tillsammans med deta gäng. Samtidigt som de är väldigt trevliga ger de ett proffesionellt bemötande och ger en bra bakgrund till vad lasern gör och varför en viss våglängd används. Har blivit behandlad av både Inga och göran och har inget att klaga på. Varsamt, snabbt och ger resultat direkt. Ser fram emot nästa besök!
    2014-08-17
  • Karin H:
    Hos Tattoo Removal Team har jag blivit väl bemött av den väldigt omtänksamma personalen! Jag har fått mycket information och råd kring behandlingen samt goda resultat redan efter två behandlingar. Och inte minst bra läge nära tunnelbanan. Rekommenderar varmt ett besök om du ångrar din tatuering! :)
    2014-07-22
  • Björn T:
    Vänligt, kompetent och personligt bemötande. Bra resultat av behandlingen.
    2014-07-21
  • Annalie M: 
    Mkt trevligt bemötande! Kommer att boka fler besök.
    2014-07-10
  • Mirella S:
    Jag har precis varit på Tattoo Removal Team för min andra behandling.Har bara lovord för detta ställe!Trevliga,professionella,empatiska och förtroendeingivande-listan kan göras lång!Behandlingarna går relativt fort att göra och känns uthärdliga.Kan dock starkt rekommendera Emla eller annan salva innan varje behandlingstillfälle.Tycker att man ser resultat-tatueringen har bleknat.Ingen "quickfix"-man får vara beredd på att det tar tid.Speciellt med tanke på att det ska gå 8 veckor mellan varje behandling samt att man inte ska köra under sommarmånaderna osv.Jag rekommenderar varmt detta ställe till er som funderar på att ta bort en tatuering eller flera-ni kan inte hamna i bättre händer!
    2014-05-06
  • Marcell H:
    Har varit på konsultation och en första behandling hos företaget. Har blivit väldigt väl bemött sedan första kontakten. De har ett väldigt bekvämt bokningssystem online med så pass många olika tider både vardagar och helger att det var lätt att hitta tider som passade mitt schema. Efter både konsultationen och behandlingen har jag fått mail från dem med lite tips och mest för att de kollar att efterskötseln fungerat bra, man känner sig verkligen både välkommen och viktig. Vid behandlingstillfället kokades det kaffe, och vi satte oss och tog en fika efteråt. Har känt mig bekväm där sedan första tillfället, både med personalen och lokalerna som är fräscha och förtroendeingivande. De har även varit väldigt tydliga med var som kommer att ske, vilka risker som finns och hur allt ska skötas, både före, under och efter behandlingstillfällen. Jag rekommenderar detta ställe väldigt mycket!
    2014-04-24
  • Emma Ö:
    Profisionella & trevliga! Har endast gjort två behandlingar så har svårt att ge betyg på ett slutligt resultat. Men jag känner mig trygg med mitt val & är rätt säker på att resultatet blir därefter.
    2014-04-11
  • Therese S:
    Jag känner mig nöjd. Har än så länge bara gjort en behandling men känner mig väl omhändertagen av det familjära teamet på Tattoo Removal Team. Proceduren känns proffsig och de är nogranna och lyhörda samt är verkligen måna om att man känner till allt och inte har några funderingar eller frågor.
    2014-04-07 
  • Sofia G:
    Jättenöjda med både information före och efter behandling! Dom är professionella och väldigt trevliga. Jättenöjda är jag!
    2014-04-07
  • Evelina L:
    Ett supertrevligt team med service och omtanke som huvudkomponenter. Kan ge mina varmaste rekommendationer både gällande bemötandet och priser.
    2014-03-28
  • Nahrin Y: 
    Jag har fått ett väldigt trevligt bemötande och dom bryr sig verkligen om att få ett bra resultat. Jag rekommenderar tattoo removal team starkt!!
    2014-03-25
  • Amanda S: 
    Världens trevligaste personal. Man känner sig trygg och väl omhändertagen
    2014-03-20
  • Linn J:
    Jätte trevligt bemötande och kunnig engagerad personal.
    2014-03-17
  • Magdalena L: 
    Har påbörjat att ta bort en illa placerad tatuering hos Tattoo Removal Team. Har fått ett underbart bemötande av professionella och kunniga personer. De tar sig tid att informera och frågar på alla frågor. Man känner sig trygg och bekväm, helt enkelt mycket nöjd.
    2014-03-14
  • Sofi R:
    Mycket trevlig personal. Man känner sig lugn och trygg.
    2014-03-12

Nedanstående kommer från Groupon-kunder:

  • Ni är så himlans superduperbra!
    17 maj 2014  
  • Otroligt proffsiga och bra service! Väldigt trevligt bemötande både vid frågor på mail samt vid behandling!
    16 maj 2014  
  • Ni är superduktiga! Kanonservice, jättetrevliga och professionella!
    16 maj 2014  
  • Trevligt bemötande- bra förtroende.
    9 maj 2014  
  • Professionell personal! Super trevligt bemötande! Första behandlingen tog verkligen hårt på tatueringen, ser fram emot slutresultatet. Rekommenderas starkt!
    1 maj 2014  
  • De håller på med en verksamhet som i någon mån ligger i närheten av vård och skapar ett lågmält förtroende.
    4 april 2014  
  • Fantastiskt god stämning. Ett klockrent arbetsteam.
    26 mars 2014  
  • Ni är väldigt kunniga, trevliga och service minded.
    9 mars 2014  
  • Jag är väldigt nöjd och jag kan rekommendera dem. Det är värt pengarna .
    5 mars 2014  

© Copyright 2017, Tattoo Removal Team Sweden AB